BFXFC-045UCII

Fűtésre, Hűtésre és Meleg víz előállításra. A EVI technológiának köszönhetően kedvezően működik a téli időjárási körülmények között is. A hagyományos levegő-víz hőszivattyúknál kedvezőbb energiahatékonysággal működik. R32 hűtőközeggel.

Termékleírás

Alkalmazható Hűtésre, Fűtésre és Melegvíz előállításra. Használható otthoni és kereskedelmi célokra is.  Különböző színekben elérhető. CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az AIROSD ultra-alacsony hőmérsékletű hőszivattyú a környezetbarát R32 hűtőközeggel kombinált EVI hőszivattyút alkalmaz, hogy biztosítsa a legjobb teljesítményt -35℃ és 43℃ közötti hőmérsékleti tartományban, amely biztonságosan és megbízhatóan üzemel egész évben. Fontos megjegyezni, hogy az egység -35°C hőmérsékleten is hatékonyan működik, magas COP-pal, megbízható stabilitással és nagy fűtési kapacitással rendelkezik, hogy 60°C-os meleg vizet szolgáltasson. Nincs szükség elektromos fűtésre, ami védelmet nyújt a Legionella ellen. Ideális melegvíz előállítására vagy fűtésre olyan kereskedelmi projektekben, mint lakó épületek, kereskedelmi helységek és szállodák.

Márkás Kiegészítők Stabil Teljesítményért:
Az eszköz fő részei mindenhol nemzetközileg elismert márkák termékei, ezen márkák felhasználásával a gondtalan hosszútávú működést tűztük ki célul. A titán hőcserélő PVC bevonattal, szinte ellenáll mindennemű víz kémiai károsodásnak. Üresjárati védelem és alacsony/magas nyomás elleni védelemmel van ellátva. Automatikus 4-utas szelepes olvasztás, biztosítja a megbízható működést hideg környezeti hőmérsékleten is.

Hogyan Működnek az EVI Hőszivattyúk:
AZ EVI működési alapja a háromcsöves kompresszor ,amellyel vissza keringgeti a meleg hűtőközeget a kompresszor saját magára ezáltal jobb hatásfokkal és hosszabb élettartammal lehet számolni.

Az EVI rendszerrel az ultra-alacsony hőmérsékletű hőszivattyú -35°C-os hőmérsékleten is stabilan működhet. Ezért képes kielégíteni a hideg területeken történő fűtést és hideg területeken történő melegvíz-ellátás igényeit.

EVI Hőszivattyú Főbb Jellemzői:

  1. Magas energiahatékonyság, alacsony üzemeltetési költségek.
  2. Magas energiahatékonyságú hűtési párologtatás, hosszú élettartam.
  3. Munkaszivárgás, hűtőközeg-fogyasztás és egyéb problémák nélkül.
  4. Magas biztonság, a hőszivattyú rendszere nem termel vízpárat és vizet fűtés közben, nem fog megfagyni kondenzáció miatt, és nem károsítja az egységet vagy alkatrészeket.

Automatikus Olvasztási Mód + Anti-Másodlagos Leolvasztás Technológia
Az kültéri egység kültéri hőmérsékletérzékelőt és hőcserélő hőmérsékletérzékelőt alkalmaz a változó paraméterű olvasztásra, és pontosan megragadja az olvasztás időzítését, ami hatékonyan megoldja az olvasztási problémákat. Csak a normál olvasztási mód 1/3-a. Ugyanakkor az AlROSD egyedi antiszekunder hosszú jégtechnológiájával biztosítja, hogy ne legyen jég a kültéri hőcserélő alján fűtés közben télen, ugyanakkor a bordák mentén hátrahagyott jég-víz keverék teljesen eltávozhat olvasztás közben. Az alsó lefolyónyíláson keresztül vezeti le, hogy elkerülje az alsó részen lévő fagy felhalmozódását okozó rossz fűtési hatásokat.

Letölthető dokumentumok

Kapcsolatfelvétel / Ajánlatkérés