DKFXR-018UMII

Teljesítmény: 16.5kW

4 év gyári garancia

Ultra-alacsony hőmérsékletű hőszivattyú az EVI hőszivattyú használatával és a 410A alacsony hőmérsékletű hatékony környezetvédelmi hűtőrendszerrel, -35 ℃ hideg területen a fűtési energiahatékonyság a hagyományos levegő-víz hőszivattyúnál magasabb.

Termékleírás

AIROSD Ultra-alacsony Hőmérsékletű Hőszivattyú Sorozat
Az AIROSD ultra-alacsony hőmérsékletű hőszivattyú az R410A környezetbarát hűtőközeggel kombinálva az EVI hőszivattyút alkalmazza, hogy biztosítsa a legjobb teljesítményt -35℃ és 43℃ közötti hőmérsékleti tartományban, amely egész évben biztonságosan és megbízhatóan működik. Fontos megjegyezni, hogy az egység -35°C hőmérsékleten is hatékonyan működik, magas COP-pal, megbízható stabilitással és magas fűtési kapacitással rendelkezik 60°C-os melegvíz biztosításához. Elektromos fűtésre nincs szükség, ami védelmet nyújt a Legionella ellen. Ideális melegvíz előállítására vagy fűtésre és hűtésre különböző épületekben, üzletekben és szállodákban.

Víz Hőszivattyú Gyártó

Branded accessories Stable performance
Az összes felszerelés fő részei nemzetközileg ismert márkákból származnak, és a hőszivattyú stabilan működik. Titán hőcserélő PVC burokban, gyakorlatilag ellenálló a vízkémiai károsodásnak. Hiányos vízáramlás védelem és magas/alacsony nyomás védelem. Automatikus 4-utas szelepes olvasztás, biztosítva a megbízható működést hideg környezeti hőmérsékleten.

Hogyan működnek a hőszivattyúk
Az EVI rendszerrel az ultra-alacsony hőmérsékletű hőszivattyú akár -35°C-os hőmérsékleten is stabilan működik. Ezért képes kielégíteni a fűtési igényeket hideg területeken és a hideg területeken történő melegvíz biztosítást.

Automatikus Olvasztási Mód + Anti-Másodlagos Leolvasztás Technológia
Az kültéri egység kültéri hőmérsékletérzékelőt és hőcserélő hőmérsékletérzékelőt alkalmaz a változó paraméterű olvasztásra, és pontosan időzíti az olvasztást, ami hatékonyan megoldja a a leolvasztási problémát.

Letölthető dokumentumok

Kapcsolatfelvétel / Ajánlatkérés