DKFXR-033UMII

Teljesítmény: 33.0kW

4 év gyári garancia

Az AIROSD Ultra-alacsony Hőmérsékletű Hőszivattyú sorozat EVI hőszivattyút és alacsony hőmérsékleten hatékony környezetvédelmi 410A hűtőrendszert használ -35 ℃ hideg területen. A fűtési energetikai hatékonysága 50%-80%-kal magasabb, mint a hagyományos légszűrő hőszivattyúké. Az ultra-alacsony hőmérsékletű hőszivattyú vízmelegítő alkalmazási területe szélesebb, mint a általános vízmelegítőké, könnyen használható, és a vízkibocsátás nagyon nagy, képes kielégíteni a nagy mennyiségű melegvíz igényeit.

Termékleírás

AIROSD Ultra-alacsony Hőmérsékletű Hőszivattyú Sorozat

Az AIROSD ultra-alacsony hőmérsékletű hőszivattyú R410A környezetbarát hűtőközeggel kombinált EVI hőszivattyút alkalmaz a -35℃ és 43℃ hőmérsékleti tartományban, hogy év közben biztonságosan és megbízhatóan működjön. Fontos megjegyezni, hogy a készülék -35°C-on is hatékonyan üzemel, magas COP-pal, megbízható stabilitással és nagy fűtési kapacitással, amely lehetővé teszi 60°C-os melegvíz előállítását. Nincs szükség elektromos fűtésre, ami védelmet nyújt a legionella ellen. Ideális melegvízre vagy fűtésre épületekben, kereskedelmi helyiségekben és szállodákban.

Márkás kiegészítők, Stabil teljesítmény:
Az eszköz fő alkotóelemei nemzetközileg ismert márkákból származnak, és az egység stabilan működik. Titán hőcserélő PVC burkolatban, gyakorlatilag ellenáll a víz kémiai károsodásának. Hiányos vízfolyás védelem és magas/alacsony nyomás védelem. Automatikus 4-szelepes leolvasztás, megbízható működés hideg környezeti hőmérsékletnél.

Hogyan működnek a hőszivattyúk:
Az EVI rendszerrel az ultra-alacsony hőmérsékletű hőszivattyú -35°C hőmérsékleten is stabilan működhet. Ezért képes kielégíteni a hideg területeken történő fűtést és melegvíz-igényeket.

Erőteljes fűtés számos alkalmazáshoz:
Az EVI légcsatorna hőmérsékletnövelési tömörítési technológiát alkalmazza a hűtőközeg keringési rendszer javítása érdekében. A rendszer keringési folyamatában a hűtőközegáramlás növekszik az intermediális levegőkiegészítő hőnövelés révén, ami nagy mértékben növeli a fűtési kapacitást, és javítja a rendszer működésének stabilitását és fűtési kapacitását alacsony hőmérsékleti viszonyok között. -35°C-os alacsony hőmérsékleti állapotban hatékony fűtést biztosít, széles üzemeltetési tartománnyal.

EVI hőszivattyú főbb jellemzői:

  1. Magas energiahatékonyság, alacsony üzemeltetési költségek.
  2. Magas energiahatékonyságú hűtő- és páramentesítés, hosszú élettartam.
  3. Nincs munkalehullás szennyezés, nincs hűtőközeg-fogyasztás és egyéb problémák.
  4. Magas biztonság, a hőszivattyúrendszer fűtés közben nem termel vizet és vizet, nem fagy le a kondenzáció miatt, ami kárt okozhat az egységben vagy az alkat

Letölthető dokumentumok

Kapcsolatfelvétel / Ajánlatkérés