DKFXR-045UMII

Teljesítmény: 45.0kW

4 év gyári garancia

Ultra-alacsony hőmérsékletű hőszivattyú az EVI hőszivattyú használatával és a 410A alacsony hőmérsékletű hatékony környezetvédelmi hűtőrendszerrel, -35 ℃ hideg területen a fűtési energiahatékonyság a hagyományos levegő-víz hőszivattyúnál magasabb.

Termékleírás

AIROSD Ultra-alacsony Hőmérsékletű Hőszivattyú Sorozat
Az AIROSD ultra-alacsony hőmérsékletű hőszivattyú az R410A környezetbarát hűtőközeg felhasználásával kombinálva az EVI hőszivattyúval biztosítja a legjobb teljesítményt -35℃ és 43℃ közötti hőmérsékleti tartományban, amely egész évben biztonságosan és megbízhatóan működik. Fontos megjegyezni, hogy az egység -35°C-on is hatékonyan üzemel, magas COP-val, megbízható stabilitással és nagy fűtési kapacitással rendelkezik 60°C-os forró víz biztosításához. Elektromos kiegészítő fűtés nem szükséges a Legionella és a baktériumok elleni védelmhez. Ideális választás kereskedelmi projektekhez, mint az épületek, kereskedelmi helyiségek és szállodák melegvízéhez vagy fűtéséhez.

Márkás Tartozékok, Stabil Teljesítmény:
Az összes felszerelés fő alkatrészei nemzetközi hírű márkák által készülnek, ebből adódóan megbízhatóságot nyújtunk. Titán hőcserélő PVC héjban, ezáltal ellenáll a víz kémiai károsodásnak. Víznyomás ingadozás elleni védelemmel van ellátva a alacsony/magas nyomás elleni védelem érdekében. Automatikus 4-utas szelep leolvasztás biztosítja a megbízható működést hideg környezeti hőmérsékleten.

Működési tartomány

Az EVI rendszerrel az ultra-alacsony hőmérsékletű hőszivattyú akár -35°C-os hőmérsékleten is stabilan működhet, így képes kielégíteni a hideg területeken történő fűtési és melegvíz-igényeket.

Erőteljes Fűtés Széleskörű Felhasználásokhoz

Automatikus Olvasztási Mód + Anti-Másodlagos Leolvasztás Technológia
Az kültéri egység kültéri hőmérsékletérzékelőt és hőcserélő hőmérsékletérzékelőt alkalmaz a változó paraméterű olvasztásra, és pontosan megragadja az olvasztás időzítését, ami hatékonyan megoldja a „nincs olvasztás, ha fagy van, de olvasztás nélkül is” problémát, és a fagy mennyisége egységnyi idő alatt jelentősen csökken. Csak a normál olvasztási mód 1/3-a. Ugyanakkor az AlROSD egyedi antiszekunder hosszú jégtechnológiájával biztosítja, hogy ne legyen jég a kültéri hőcserélő alján fűtés közben télen, és ugyanakkor a bordák mentén hátrahagyott jég-víz keverék teljesen felforrósodhat olvasztás közben. Az alsó lefolyónyíláson keresztül vezetik le, hogy elkerüljék az alsó részen lévő fagy felhalmozódását okozó rossz fűtési hatásokat.

Letölthető dokumentumok

Kapcsolatfelvétel / Ajánlatkérés