DKFXR-070UMII

Teljesítmény: 70.0kW

4 év gyári garancia

Ultra-alacsony hőmérsékletű hőszivattyú az EVI hőszivattyú használatával és a 410A alacsony hőmérsékletű hatékony környezetvédelmi hűtőrendszerrel, -35 ℃ hideg területen a fűtési energiahatékonyság a hagyományos levegő-víz hőszivattyúnál magasabb.

Termékleírás

AIROSD Ultra alacsony hőfokú üzemelés

Az AIROSD ultra-alacsony hőmérsékletű hőszivattyú R410A környezetbarát hűtőközeggel és EVI hőszivattyúval kombinálva biztosítja a legjobb teljesítményt -35°C-tól 43°C-ig terjedő hőmérsékleti tartományban, és biztonságosan és megbízhatóan működik egész évben. Fontos megjegyezni, hogy az egység hatékonyan működik -35°C-on, magas COP-pal, megbízható stabilitással és magas fűtési kapacitással, hogy 60°C-os forró vizet szolgáltasson. Nem szükséges elektromos fűtés, amely védelmet nyújt a Legionella ellen. Ideális melegvíz vagy fűtési illetve hűtési megoldás épületekhez, üzletekhez szállodákhoz és gyárakhoz.

Nagykereskedelmi Víz Hőszivattyú

Márkás Tartozékok, Stabil Teljesítmény:
Az összes felszerelés fő alkatrészei nemzetközi hírű márkák által készülnek, ebből adódóan megbízhatóságot nyújtunk. Titán hőcserélő PVC héjban, ezáltal ellenáll a víz kémiai károsodásnak. Víznyomás ingadozás elleni védelemmel van ellátva a alacsony/magas nyomás elleni védelem érdekében. Automatikus 4-utas szelep leolvasztás biztosítja a megbízható működést hideg környezeti hőmérsékleten.

EVI kompreszorral szerelve:
Az EVI rendszerrel az ultra-alacsony hőmérsékletű hőszivattyú stabilan működhet akár -35°C-os hőmérsékleten is. Ezért képes kielégíteni a hideg területek fűtését és forró vízszükségleteit.

EVI Hőszivattyú Főbb Jellemzői:

  1. Magas energiahatékonyság, alacsony üzemeltetési költségek.
  2. Magas energiahatékonyságú hűtés-párologtatás, hosszú élettartam.
  3. Nincs munkaleeresztési szennyezés, nincs hűtőközeg-felhasználás és egyéb problémák.
  4. Magas biztonság, a hőszivattyú rendszer nem termel vízgőzt és vizet fűtés közben, nem fog megfagyni a kondenzáció miatt, és nem fogja károsítani az egységet vagy az alkatrészeket.

Automatikus Olvasztási Mód + Anti-Másodlagos Leolvasztás Technológia
Az kültéri egység kültéri hőmérsékletérzékelőt és hőcserélő hőmérsékletérzékelőt alkalmaz a változó paraméterű olvasztásra, és pontosan megragadja az olvasztás időzítését, ami hatékonyan megoldja a „nincs olvasztás, ha fagy van, de olvasztás nélkül is” problémát, és a fagy mennyisége egységnyi idő alatt jelentősen csökken. Csak a normál olvasztási mód 1/3-a. Ugyanakkor az AlROSD egyedi antiszekunder hosszú jégtechnológiájával biztosítja, hogy ne legyen jég a kültéri hőcserélő alján fűtés közben télen, és ugyanakkor a bordák mentén hátrahagyott jég-víz keverék teljesen eltávozhat olvasztás közben. Az alsó lefolyónyíláson keresztül vezeti le, hogy elkerülje az alsó részen lévő fagy felhalmozódását okozó rossz fűtési hatásokat.

Letölthető dokumentumok

Kapcsolatfelvétel / Ajánlatkérés