DKFXR-090UMII

Teljesítmény: 90.0kW

4 év gyári garancia

Ultra-alacsony hőmérsékletű hőszivattyú az EVI hőszivattyú használatával és a 410A alacsony hőmérsékletű hatékony környezetvédelmi hűtőrendszerrel, -35 ℃ hideg területen a fűtési energiahatékonyság a hagyományos levegő-víz hőszivattyúnál magasabb.

Termékleírás

AIROSD Ultra alacsony hőfokú hőszivattyú széria

Alkalmazható Hűtésre, Fűtésre és Melegvíz előállításra. Használható otthoni és kereskedelmi célokra is. Az OEM tervezés opciós. Különböző színekben elérhető. CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az AIROSD ultra-alacsony hőmérsékletű hőszivattyú a környezetbarát R410A hűtőközeggel kombinált EVI hőszivattyút alkalmaz, hogy biztosítsa a legjobb teljesítményt -35℃ és 43℃ közötti hőmérsékleti tartományban, amely biztonságosan és megbízhatóan üzemel egész évben. Fontos megjegyezni, hogy az egység -35°C hőmérsékleten is hatékonyan működik, magas COP-pal, megbízható stabilitással és nagy fűtési kapacitással rendelkezik, hogy 60°C-os meleg vizet szolgáltasson. Nincs szükség elektromos fűtésre, ami védelmet nyújt a Legionella ellen. Ideális melegvíz előállítására vagy fűtésre olyan kereskedelmi projektekben, mint az épületek, kereskedelmi helyiségek és szállodák.

Márkás Kiegészítők Stabil Teljesítményért:
Az eszköz fő részei minden nemzetközileg ismert márka termékei, és az egység stabilan működik. A titán hőcserélő PVC burkolatban, szinte ellenáll a vízkémiai károsodásnak. Hiányos vízfolyás védelem és magas/alacsony nyomás védelem. Automatikus 4-utas szelepes olvasztás, biztosítva a megbízható működést hideg környezeti hőmérsékleten.

Hogyan Működnek a Hőszivattyúk:
Az EVI rendszerrel az ultra-alacsony hőmérsékletű hőszivattyú -35°C-os hőmérsékleten is stabilan működhet. Ezért képes kielégíteni a hideg területeken történő fűtést és hideg területeken történő melegvíz-ellátás igényeit.

Erőteljes Fűtés Széleskörű Felhasználásra:
Az EVI légi sugárral való entalpia-növelő kompressziós technológiát alkalmazzák a hűtőközeg keringetési rendszer javítására. A rendszer keringési folyamata során a hűtőközegáramot növelik az intermediális levegő-kiegészítő entalpia-növelésen keresztül, ami jelentősen növeli a fűtési kapacitást és javítja a rendszer alacsony hőmérsékleti körülmények közötti stabil és fűtési kapacitását. -35°C-os alacsony hőmérsékleti állapotban hatékony fűtést biztosít, széles működési tartománnyal.

EVI Hőszivattyú Főbb Jellemzői:

  1. Magas energiahatékonyság, alacsony üzemeltetési költségek.
  2. Magas energiahatékonyságú hűtési párologtatás, hosszú élettartam.
  3. Munkaszivárgás, hűtőközeg-fogyasztás és egyéb problémák nélkül.
  4. Magas biztonság, a hőszivattyú rendszere nem termel vízpárat és vizet fűtés közben, nem fog megfagyni kondenzáció miatt, és nem károsítja az egységet vagy alkatrészeket.

Automatikus Olvasztási Mód + Anti-Másodlagos Leolvasztás Technológia
Az kültéri egység kültéri hőmérsékletérzékelőt és hőcserélő hőmérsékletérzékelőt alkalmaz a változó paraméterű olvasztásra, és pontosan megragadja az olvasztás időzítését, ami hatékonyan megoldja a „nincs olvasztás, ha fagy van, de olvasztás nélkül is” problémát, és a fagy mennyisége egységnyi idő alatt jelentősen csökken. Csak a normál olvasztási mód 1/3-a. Ugyanakkor az AlROSD egyedi antiszekunder hosszú jégtechnológiájával biztosítja, hogy ne legyen jég a kültéri hőcserélő alján fűtés közben télen, és ugyanakkor a bordák mentén hátrahagyott jég-víz keverék teljesen eltávozhat olvasztás közben. Az alsó lefolyónyíláson keresztül vezeti le, hogy elkerülje az alsó részen lévő fagy felhalmozódását okozó rossz fűtési hatásokat.

Letölthető dokumentumok

Kapcsolatfelvétel / Ajánlatkérés