KFXG-026UAII

Teljesítmény: 26.0kW

4 év gyári garancia

Az AIROSD nagy hőmérsékletű melegvíz hőszivattyú EVI scroll kompresszorokat alkalmaz, ami képes forró vizet előállítani akár 85℃ maximális hőmérséklettel. Az R134A hűtőközeg által, amely nemcsak környezetbarát, hanem megbízható és stabil is, különösen a magas hőmérsékletű forró víz előállítására tervezett rendszerek esetében. Kielégíti a legtöbb igényt a magas hőmérsékletű víz iránt ipari folyamatokban és kereskedelmi alkalmazásokban.

Termékleírás

Széles körű alkalmazások
Az AIROSD egységes megoldást kínál a magas hőmérséklet (Max 85 °C) igényű helyek számára olyan területeken, mint olajipar, energetika, galvánüzemek, sör/tej/italgyártás, textilnyomtatás és festés, mosás, vágás, bányászat, kohászat, fűtés, vegyipar stb.

Melegvíz előállítás

Alacsony üzemeltetési költség
Az üzemeltetési költség sokkal kedvezőbb az áram, szén, gáz és dízelhez képest.

Minőségre és részletekre helyezett hangsúly
Intelligens vezérlés: Mikroprocesszor alapú digitális vezérlő LCD kijelzővel. Tartós – több mint 15 év élettartam. Beállítható vízhőmérséklet: 25°C-85°C. Magas hatékonyságú cső hőcserélővel. Egyszerű telepítés és üzemeltetés.

EVI technológia
Az EVI Scroll kompresszor kifejezetten magas víz hőmérsékletű hőszivattyúhoz tervezve.

Környezetbarát
A GWP R134a hűtőközeg alkalmazásával, a légszennyezés kibocsátása nulla, ami sokkal környezetbarátabb a gázhoz és a gázolajhoz képest.

85°C-os forróvíz-kimenet
Stabil magas hőmérsékletű melegvíz-ellátással, a KFXG-026UAII-t széles körben fel lehet használni különböző ipari alkalmazásokban.

Letölthető dokumentumok

Kapcsolatfelvétel / Ajánlatkérés