KFXG-052UAII (85 Celzius)

Teljesítmény: 52.0kW

4 év gyári garancia

Az AIROSD nagy hőmérsékletű melegvíz hőszivattyú EVI scroll kompresszorokat alkalmaz, ami képes forró vizet előállítani akár 85℃ maximális hőmérséklettel. Az R134A hűtőközeg által, amely nemcsak környezetbarát, hanem megbízható és stabil is, különösen a magas hőmérsékletű forró víz előállítására tervezett rendszerek esetében. Kielégíti a legtöbb igényt a magas hőmérsékletű víz iránt ipari folyamatokban és kereskedelmi alkalmazásokban.

Termékleírás

Magas akár 85°C Fűtővíz előállítás!

Az AIROSD egyetlen megoldást kínál a magas hőmérsékleti igényű helyek számára, például olaj-, erőmű-, galvanizáló üzemek, sör/tej/italgyártás, textilnyomtatás és festés, mosás, vágás, bányászat, kohászat, fűtés, vegyipar stb. területeken.

Alacsony üzemeltetési költség

Az üzemeltetési költség nagyon alacsony a hagyományos hőforrásokhoz képest, például az elektromosság, szén, gáz és dízel.

Minőségre összpontosítva – részletekre helyezve hangsúlyt

Intelligens vezérlés: Mikroprocesszor alapú digitális vezérlő LCD kijelzővel. Tartós – több mint 15 év élettartam. Állítható vízhőmérséklet beállítás: 25°C-85°C. Nagy hatékonyságú cső-burkolat vízhőcserélő. Könnyű telepítés és üzemeltetés.

EVI technológia

Az EVI Scroll kompresszor kifejezetten magas hőmérsékletű hőszivattyúhoz tervezve.

Környezetbarát

Az alacsony GWP R134a hűtőközeg alkalmazása. A levegőszennyezési kibocsátás nulla, ami nagyon környezetbarát a szénhez képest.

85°C melegvíz kimenet

A stabil magas hőmérsékletű melegvíz-ellátással a berendezés széles körben felhasználható különböző ipari alkalmazásokban.

Letölthető dokumentumok

Kapcsolatfelvétel / Ajánlatkérés