KFXR-010UCI

Teljesítmény: 10.0kW

4 év gyári garancia

Ez a melegvíz előállításra tervezett hőszivattyú a legjobb megoldás nagyobb méretű épületek és intézmények melegvízellátására. Olyan előnyökkel rendelkezik, mint a magas biztonság, stabilitás, nagy kényelem, energiahatékonyság és környezetbarát kialakítás.

Termékleírás

Melegvíz előállítás
Az AIROSD teljes körű központi melegvíz-megoldásokat kínál kereskedelmi irodák, szállodák, gyárak, kórházak és iskolák számára. A KFXR-010UCI hőszivattyúk sorba kötve is hasznosíthatók, hogy kielégítsék különböző épületek központi melegvíz-igényeit.

Minőségi alkatrészekből, Minőségi Teljesítményért
Copeland scroll kompresszor, csendes és magas hatékonyságért. Magas hatékonyságú hőcserélővel és Schneider elektromos alkatrészekkel szerelve. Intelligens vezérlőrendszer, Intelligens EE szelep, kiváló hatékonyság különböző környezeti hőmérsékletnél. Automatikus olvasztás. Egyszerű telepítés és LCD kijelzős kezelőpanellel.

Biztonságos és Megbízható
A nap 24 órájában képes előállítani melegvízet. A központi melegvízrendszer egyszerre képes kielégíteni a többpontos melegvíz-igényt.

Kedvező fogyasztású
A hőszivattyú sok energiát vesz fel a levegőből, COP>4.0, az energia megtakarítás 75%-os. Nagyméretű szigetelt víztartály használata 24 órás melegvízellátáshoz. A központi melegvízrendszer egyszerre képes kielégíteni a megnövekedett melegvíz-igényt. Ez a levegő-víz hőszivattyú jelenleg a világ legnagyobb energiahatékonyságú hőszivattyújának egyike.

Legalacsonyabb működési hőfok
Akár -15°C leghidegebb környezeti hőmérsékletig képes a melegvíz hatékony előállítására.

Automatikus Olvasztás Mód + Anti-Másodlagos Hosszú Jég olvasztási Technológia
A kültéri egység kültéri hőmérséklet- és hőcserélő-hőmérséklet-érzékelőkkel rendelkezik a változó paraméterű olvasztás elvégzéséhez és az olvasztás időzítésének pontos meghatározásához, ami hatékonyan megoldja a „jegesedési” problémát, és az egység működési idejére eső fagyás mennyisége jelentősen csökken. A szokásos fagymentesítéshez képes 1/3 időt vesz igénybe. Ugyanakkor az AIROSD egyedülálló másodlagos hosszú jég-leolvasztási technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy ne legyen jég az egység kültéri hőcserélőjének alján fűtési időszakban, és ugyanakkor a lamellák mentén hagyott jég-víz keverék teljesen lepereghet fagyasztás közben. Az alján lévő lefolyónyíláson keresztül leeresztődik, ezzel elkerüljük a gyengébb teljesítményt.

Letölthető dokumentumok

Kapcsolatfelvétel / Ajánlatkérés