KFXR-018UCII

Teljesítmény: 18.0kW

4 év gyári garancia

Ez a melegvíz előállításra tervezett hőszivattyú a legjobb megoldás nagyobb méretű épületek és intézmények melegvízellátására. Olyan előnyökkel rendelkezik, mint a magas biztonság, stabilitás, nagy kényelem, energiahatékonyság és környezetbarát kialakítás.

Termékleírás

Kereskedelmi Központi Melegvíz Megoldások
Az AIROSD egyetlen helyről kínál megoldást a kereskedelmi irodák, szállodák, gyárak, kórházak és iskolák számára, és a terméksorozatok együtt használhatók, hogy kielégítsék különböző épületek központi melegvíz-igényeit.

Minőségi alkatrészekből, Minőségi Teljesítményért
Copeland scroll kompresszor, csendes és magas hatékonyságú. Magas hatékonyságú hőcserélővel és Schneider elektromos alkatrészekkel szerelt. Intelligens vezérlőrendszer. Intelligens EE szelep, kiváló hatékonyság különböző környezeti hőmérsékletnél. Automatikus olvadás. Egyszerű telepítés és LCD kijelzős kezelőpanellel.

Kedvező fogyasztású
A hőszivattyú jelentős mennyiségű energiát szív el a levegőből, elérve a COP értéket, ami meghaladja a 4,0-t, és 75%-os energia megtakarítást eredményez. A nagy szigetelt víztartály alkalmazása biztosítja a 0-24 órás melegvíz ellátást, lehetővé téve a központi melegvízrendszer számára a többpontos melegvíz igények kielégítését egyszerre.

Biztonságos működés:
Az AIROSD hőszivattyú hatékonyan működik akár -15°C hőmérsékleten is, a levegő hőforrásából -15°C feletti hőmérsékleten a hőt átadva. A levegő-víz hőszivattyú jelenleg a világ egyik legmagasabb energiahatékonysági hányadú melegvíz berendezése.

Legkisebb működési hőfok
Akár -15°C leghidegebb környezeti hőmérsékletig képes a melegvíz hatékony előállítására.

Automatikus Olvasztási Mód + Anti-Másodlagos Leolvasztás Technológia
Az kültéri egység kültéri hőmérsékletérzékelőt és hőcserélő hőmérsékletérzékelőt alkalmaz a változó paraméterű olvasztásra, és pontosan megragadja az olvasztás időzítését, ami hatékonyan megoldja a „nincs olvasztás, ha fagy van, de olvasztás nélkül is” problémát, és a fagy mennyisége egységnyi idő alatt jelentősen csökken. Csak a normál olvasztási mód 1/3-a. Ugyanakkor az AlROSD egyedi antiszekunder hosszú jégtechnológiájával biztosítja, hogy ne legyen jég a kültéri hőcserélő alján fűtés közben télen, és ugyanakkor a bordák mentén hátrahagyott jég-víz keverék teljesen eltávozhat olvasztás közben. Az alsó lefolyónyíláson keresztül el, hogy elkerülje az alsó részen lévő fagy felhalmozódását okozó rossz fűtési hatásokat.

Letölthető dokumentumok

Kapcsolatfelvétel / Ajánlatkérés