KFXR-023UCII

Teljesítmény: 23.0kW

4 év gyári garancia

Ez a melegvíz előállításra tervezett hőszivattyú a legjobb megoldás nagyobb méretű épületek és intézmények melegvízellátására. Olyan előnyökkel rendelkezik, mint a magas biztonság, stabilitás, nagy kényelem, energiahatékonyság és környezetbarát kialakítás.

Termékleírás

Kompakt Megoldások
Az AIROSD átfogó megoldásokat kínál különböző kereskedelmi környezetek számára, beleértve az irodákat, hoteleket, gyárakat, kórházakat és iskolákat. A terméksorozat tervezése lehetővé teszi a különböző épületek különféle központi melegvíz igényeinek kielégítését.

Minőségi alkatrészekből, Minőségi Teljesítményért
Copeland scroll kompresszor, csendes és magas hatékonyságú. Magas hatékonyságú hőcserélővel és Schneider elektromos alkatrészekkel szerelt. Intelligens vezérlőrendszer. Intelligens EE szelep, kiváló hatékonyság különböző környezeti hőmérsékletnél. Automatikus olvadás. Egyszerű telepítés és LCD kijelzős kezelőpanellel.

Kedvező fogyasztású
A hőszivattyú sok energiát vesz fel a levegőből, COP>4.0, az energia megtakarítás 75%-os. Nagyméretű szigetelt víztartály használata 0-24 órás melegvízellátáshoz. A központi melegvízrendszer egyszerre képes kielégíteni a megnövekedett melegvíz-igényt. Ez a levegő-víz hőszivattyú jelenleg a világ legnagyobb energiahatékonyságú hőszivattyújának egyike.

Legkisebb működési hőfok
Akár -15°C leghidegebb környezeti hőmérsékletig képes a melegvíz hatékony előállítására.

Automatikus Olvasztási Mód + Anti-Másodlagos Leolvasztás Technológia
Az kültéri egység kültéri hőmérsékletérzékelőt és hőcserélő hőmérsékletérzékelőt alkalmaz a változó paraméterű olvasztásra, és pontosan megragadja az olvasztás időzítését, ami hatékonyan megoldja a „nincs olvasztás, ha fagy van, de olvasztás nélkül is” problémát, és a fagy mennyisége egységnyi idő alatt jelentősen csökken. Csak a normál olvasztási mód 1/3-a. Ugyanakkor az AlROSD egyedi antiszekunder hosszú jégtechnológiájával biztosítja, hogy ne legyen jég a kültéri hőcserélő alján fűtés közben télen, és ugyanakkor a bordák mentén hátrahagyott jég-víz keverék teljesen eltávozhat olvasztás közben. Az alsó lefolyónyíláson keresztül vezeti le, hogy elkerülje az alsó részen lévő fagy felhalmozódását okozó rossz fűtési hatásokat.

Letölthető dokumentumok

Kapcsolatfelvétel / Ajánlatkérés