KFXR-036UCII

Teljesítmény: 36.0kW

4 év gyári garancia

Ez a kereskedelmi hőszivattyús vízmelegítő a legjobb megoldás vállalati projektek melegvízellátásához, és előnyökkel rendelkezik a magas biztonság, stabilitás, kényelem, energiahatékonyság és környezetbarát működés terén.

Termékleírás

Kompakt Megoldások

Az AIROSD átfogó megoldásokat kínál különböző kereskedelmi környezetek számára, beleértve az irodákat, hoteleket, gyárakat, kórházakat és iskolákat. A terméksorozat tervezése lehetővé teszi a különböző épületek különféle központi melegvíz igényeinek kielégítését.

Márkás tartozékok – Stabil teljesítmény

Copeland scroll kompresszor, csendes és magas hatékonyság. Magas hatékonyságú hőcserélő. Schneider elektromos alkatrészek. Intelligens vezérlőrendszer. Intelligens EE szelep, kiváló hatékonyság különböző környezeti hőmérsékleteknél. Automatikus lefagyás. Egyszerű telepítés és LCD kezelés.

Biztonságos és megbízható

A hőszivattyú sok energiát szív el a levegőből, COP>4,0, 75% -kal energiahatékony. Nagy szigetelt víztartály alkalmazása 24 órás melegvíz-ellátáshoz. A központi melegvízrendszer képes kielégíteni többpontos melegvízigényt egyszerre.

Biztonságos és Megbízható Üzem:


Az AIROSD hőszivattyú hatékonyan működik akár -15°C hőmérsékleten is, a levegő hőforrásából -15°C feletti hőmérsékleten a hőt átadva a levegőgenerátornak. Ez a folyamat arra kényszeríti a hőcserélőben lévő hűtőközeg felmelegedését, gőzzé válását és a vízbe történő kibocsátását, emelve a vízhőmérsékletet. A levegő-víz hőszivattyú jelenleg a világ egyik legmagasabb energiahatékonysági hányadú melegvíz berendezése.

Automatikus Olvasztási Mód + Anti-Másodlagos Leolvasztás Technológia

Az kültéri egység kültéri hőmérsékletérzékelőt és hőcserélő hőmérsékletérzékelőt alkalmaz a változó paraméterű olvasztásra, és pontosan megragadja az olvasztás időzítését, ami hatékonyan megoldja a „nincs olvasztás, ha fagy van, de olvasztás nélkül is” problémát, és a fagy mennyisége egységnyi idő alatt jelentősen csökken. Csak a normál olvasztási mód 1/3-a. Ugyanakkor az AlROSD egyedi antiszekunder hosszú jégtechnológiájával biztosítja, hogy ne legyen jég a kültéri hőcserélő alján fűtés közben télen, és ugyanakkor a bordák mentén hátrahagyott jég-víz keverék teljesen eltávozhat olvasztás közben. Az alsó lefolyónyíláson keresztül vezeti le, hogy elkerülje az alsó részen lévő fagy felhalmozódását okozó rossz fűtési hatásokat.

Letölthető dokumentumok

Kapcsolatfelvétel / Ajánlatkérés