KFXR-045UCII

Teljesítmény: 45.0kW

10 év gyári garancia

Ez a kereskedelmi hőszivattyús vízmelegítő a legjobb megoldás vállalati projekt melegvízellátására, és olyan előnyökkel rendelkezik, mint a magas biztonság, stabilitás, nagy kényelem, energiahatékonyság és környezetbarátság.

Termékleírás

Kereskedelmi Központi Melegvíz Megoldások
Az AIROSD teljes körű központi melegvíz megoldásokat kínál kereskedelmi irodákhoz, hotelekhez, gyárakhoz, kórházakhoz és iskolákhoz, és a termékek sorozata együtt használható a különböző épületek központi melegvíz-igényeinek kielégítésére.

Márkás Kiegészítők, Stabil Teljesítmény:
Az összes felszerelés fő alkatrészei nemzetközi hírű márkák által készülnek, ebből adódóan megbízhatóságot nyújtunk. Titán hőcserélő PVC héjban, ezáltal ellenáll a víz kémiai károsodásnak. Víznyomás ingadozás elleni védelemmel van ellátva a alacsony/magas nyomás elleni védelem érdekében. Automatikus 4-utas szelep leolvasztás biztosítja a megbízható működést hideg környezeti hőmérsékleten.

Biztonságos és Megbízható Üzem:
A hőszivattyú jelentős mennyiségű energiát szív el a levegőből, elérve a COP értéket, ami meghaladja a 4,0-t, és 75%-os energia megtakarítást eredményez. A nagy szigetelt víztartály alkalmazása biztosítja a 0-24 órás melegvíz ellátást, lehetővé téve a központi melegvízrendszer számára a többpontos melegvíz igények kielégítését egyszerre.

Hogyan Működnek a Hőszivattyúk:
Az AIROSD hőszivattyú hatékonyan működik akár -15°C hőmérsékleten is, a levegő hőforrásából -15°C feletti hőmérsékleten a hőt átadva a levegőgenerátornak. Ez a folyamat arra kényszeríti a hőcserélőben lévő hűtőközeg felmelegedését, gőzzé válását és a vízbe történő kibocsátását, emelve a vízhőmérsékletet. A levegő-víz hőszivattyú jelenleg a világ egyik legmagasabb energiahatékonysági hányadú melegvíz berendezése..

Automatikus Olvasztási Mód + Anti-Másodlagos Leolvasztás Technológia
Az kültéri egység kültéri hőmérsékletérzékelőt és hőcserélő hőmérsékletérzékelőt alkalmaz a változó paraméterű olvasztásra, és pontosan megragadja az olvasztás időzítését, ami hatékonyan megoldja a „nincs olvasztás, ha fagy van, de olvasztás nélkül is” problémát, és a fagy mennyisége egységnyi idő alatt jelentősen csökken. Csak a normál olvasztási mód 1/3-a. Ugyanakkor az AlROSD egyedi antiszekunder hosszú jégtechnológiájával biztosítja, hogy ne legyen jég a kültéri hőcserélő alján fűtés közben télen, és ugyanakkor a bordák mentén hátrahagyott jég-víz keverék teljesen eltávozhat olvasztás közben. Az alsó lefolyónyíláson keresztül vezeti le, hogy elkerülje az alsó részen lévő fagy felhalmozódását okozó rossz fűtési hatásokat.

Letölthető dokumentumok

Kapcsolatfelvétel / Ajánlatkérés