KFXR-070UCII

Teljesítmény: 70.0kW

4 év gyári garancia

Ez a kereskedelmi hőszivattyús vízmelegítő a legjobb megoldás vállalati projekt melegvízellátására, és olyan előnyökkel rendelkezik, mint a magas biztonság, stabilitás, nagy kényelem, energiahatékonyság és környezetbarátság.

Termékleírás

Kompakt Megoldások

Az AIROSD átfogó megoldásokat kínál különböző kereskedelmi környezetek számára, beleértve az irodákat, hoteleket, gyárakat, kórházakat és iskolákat. A terméksorozat tervezése lehetővé teszi a különböző épületek különféle központi melegvíz igényeinek kielégítését.

Márkás Tartozékok, Stabil Teljesítmény:
Az összes felszerelés fő alkatrészei nemzetközi hírű márkák által készülnek, ebből adódóan megbízhatóságot nyújtunk. Titán hőcserélő PVC héjban, ezáltal ellenáll a víz kémiai károsodásnak. Víznyomás ingadozás elleni védelemmel van ellátva a alacsony/magas nyomás elleni védelem érdekében. Automatikus 4-utas szelep leolvasztás biztosítja a megbízható működést hideg környezeti hőmérsékleten.

Biztonságos és Megbízható Üzem:
A hőszivattyú jelentős mennyiségű energiát szív el a levegőből, elérve a COP értéket, ami meghaladja a 4,0-t, és 75%-os energia megtakarítást eredményez. A nagy szigetelt víztartály alkalmazása biztosítja a 0-24 órás melegvíz ellátást, lehetővé téve a központi melegvízrendszer számára a többpontos melegvíz igények kielégítését egyszerre.

Biztonságos működés:
Az AIROSD hőszivattyú hatékonyan működik akár -15°C hőmérsékleten is, a levegő hőforrásából -15°C feletti hőmérsékleten a hőt átadva. A levegő-víz hőszivattyú jelenleg a világ egyik legmagasabb energiahatékonysági hányadú melegvíz berendezése.

Automatikus Olvasztási Mód + Anti-Másodlagos Leolvasztás Technológia
Az kültéri egység kültéri hőmérsékletérzékelőt és hőcserélő hőmérsékletérzékelőt alkalmaz a változó paraméterű olvasztásra, és pontosan megragadja az olvasztás időzítését, ami hatékonyan megoldja a „nincs olvasztás, ha fagy van, de olvasztás nélkül is” problémát, és a fagy mennyisége egységnyi idő alatt jelentősen csökken. Csak a normál olvasztási mód 1/3-a. Ugyanakkor az AlROSD egyedi antiszekunder hosszú jégtechnológiájával biztosítja, hogy ne legyen jég a kültéri hőcserélő alján fűtés közben télen, és ugyanakkor a bordák mentén hátrahagyott jég-víz keverék teljesen eltávozhat olvasztás közben. Az alsó lefolyónyíláson keresztül vezeti le, hogy elkerülje az alsó részen lévő fagy felhalmozódását okozó rossz fűtési hatásokat.

Letölthető dokumentumok

Kapcsolatfelvétel / Ajánlatkérés