KFXY-018UMII

Teljesítmény: 19.0kW

4 év gyári garancia

Az AIROSD lakossági és kereskedelmi úszómedence hőszivattyúja speciálisan lett kifejlesztve a medencék és wellness területek víz hőmérsékletének szabályozására. Sokféle felhasználási terület. Az AIROSD hőszivattyúk a legmodernebb intelligens vezérlőrendszert alkalmazzák, amelyekkel könnyedén beszabályozható a kívánt hőigény.

Termékleírás

Alkalmazható Hűtésre, Fűtésre és Melegvíz előállításra. Használható otthoni és kereskedelmi célokra is. Az OEM tervezés opciós. Különböző színekben elérhető. CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

Pontos beszabályozás

Kis víz hőmérsékleti különbség beszabályozására képes, mindössze 1-5 °C eltéréssel. Víz melegítésre, és hűtésre is alkalmas, minimum 8 °C/maximum 40 °C hőfoktartományban. Automatikus áramlásérzékelővel van ellátva.

Márkás Tartozékok, Stabil Teljesítmény:
Az összes felszerelés fő alkatrészei nemzetközi hírű márkák által készülnek, ebből adódóan megbízhatóságot nyújtunk. Titán hőcserélő PVC héjban, ezáltal ellenáll a víz kémiai károsodásnak. Víznyomás ingadozás elleni védelemmel van ellátva a magas/alacsony nyomás elleni védelem érdekében. Automatikus 4-utas szelep leolvasztás biztosítja a megbízható működést hideg környezeti hőmérsékleten.

Világhírű márkájú japán kompresszor
Minőségi anyaghasználat a speciális alkatrészekhez. Alacsony kopás, alacsony energiafogyasztás, magas hatékonyság és tartósság jellemzi a hosszú távú üzemeltetés során.

Működési tartomány
Alacsony -15 °C kültéri hőmérséklet mellett is tökéletes működés.

Környezetbarát hűtőközeg R410a

Letölthető dokumentumok

Kapcsolatfelvétel / Ajánlatkérés