KFXY-036UII

Teljesítmény: 38.0kW

4 év gyári garancia

Az AIROSD lakossági és kereskedelmi úszómedence hőszivattyúja speciálisan lett kifejlesztve a medencék és wellness területek víz hőmérsékletének szabályozására. Sokféle felhasználási terület. Az AIROSD hőszivattyúk a legmodernebb intelligens vezérlőrendszert alkalmazzák, amelyekkel könnyedén beszabályozható a kívánt hőigény.

Termékleírás

AIROSD Úszómedence Hőszivattyú
Alkalmas úszómedencéhez, wellness központokhoz vagy haltenyésztéshez. Használható háztartási és kereskedelmi célokra is. Az OEM tervezés opcióként elérhető. Különböző színekben kapható. CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

Úszómedence Hőszivattyú Gyártók

Kis vízhőmérsékleti különbség csak 1-5 fok.
Mind vízmelegítésre, mind hűtésre alkalmas, Minimum 8°C / Maximum 40°C. Automatikus folyamattervezés.

Biztonságos és megbízható
Titán hőcserélő PVC héjban, gyakorlatilag vízkémiai károsodásnak ellenáll. Hiányos vízáramlás védelem és magas/alacsony nyomás védelem. Automatikus 4-utas szelep leolvasztás, biztosítva a zuhanási környezeti hőmérsékleten való megbízható működést.

Világhírű japán márka kompresszor
Különleges anyagokat választanak ki különleges alkatrészekhez, és a kopás, az alacsony energiafogyasztás, a magas hatékonyság és a tartósság jellemzői hosszú távú üzemeltetés során is megmaradnak.

Széles választék a fűtési kapacitáshoz
A munkakörnyezeti hőmérséklet -15 ° C-ig terjed, az egységet nem érinti a szél, az eső, a villám és a hó időjárás.

Környezetbarát hűtőközeg R410a
Az légforrású hőszivattyú a levegő hőjét használja fel, hogy melegvizet alakítson ki. Üzemeltetés közben nincs kibocsátás és szennyezés.

Letölthető dokumentumok

Kapcsolatfelvétel / Ajánlatkérés