KFXY-045UMII

Teljesítmény: 45.0kW

4 év gyári garancia

Az AIROSD lakossági és kereskedelmi úszómedence hőszivattyúja speciálisan lett kifejlesztve a medencék és wellness területek víz hőmérsékletének szabályozására. Sokféle felhasználási terület. Az AIROSD hőszivattyúk a legmodernebb intelligens vezérlőrendszert alkalmazzák, amelyekkel könnyedén beszabályozható a kívánt hőigény.

Termékleírás

  • Alkalmazható uszodatechnikai melegvíz előállításra. Használható otthoni és kereskedelmi célokra is. Az OEM tervezés opciós. Különböző színekben elérhető. CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

  • Csak 1-5 fokos kis vízhőmérséklet-különbség. Mind vízmelegítésre, mind hűtésre alkalmas. Min. 8°C / Max. 40°C. Automatikus áramlásérzékelés.
  • Biztonságos és megbízható. Titán hőcserélő PVC héjban, gyakorlatilag ellenáll a víz kémiai károsodásának. Elégtelen vízáramlás elleni védelem és magas/alacsony nyomás elleni védelem. Automatikus 4-utas szelep leolvasztással, biztosítva a zuhanó hőmérsékletű környezetben történő megbízható működést.
  • Világhírű japán márka kompresszor. Különleges anyagokat választanak ki a speciális alkatrészekhez, és a kopás, az alacsony energiafogyasztás, a magas hatékonyság és a tartósság jellemzői hosszú távon is megmaradnak.
  • Széles választék a fűtési kapacitásra. Az üzemi környezeti hőmérséklet akár -15°C is lehet, az egységet nem befolyásolja a szél, az eső, a mennydörgés és a hó.
  • Környezetbarát R410a hűtőközeg. Az légforrású hőszivattyú az égéstermék nélkül használja fel az levegő hőjét, így üzemeltetés közben nincs kibocsátás és szennyezés.

Letölthető dokumentumok

Kapcsolatfelvétel / Ajánlatkérés