KFXY-070UII/3

Teljesítmény: 80.0kW

4 év gyári garancia

Az AIROSD kereskedelmi úszómedence hőszivattyúja speciálisan lett kifejlesztve a kereskedelmi medencék vagy wellness területek víz hőmérsékletének szabályozására. Sokféle felhasználási terület. Az AIROSD hőszivattyúk a legmodernebb intelligens vezérlőrendszert alkalmazzák, amelyekkel könnyedén beszabályozható a kívánt hőigény.

Termékleírás

AIROSD Kompakt Hőszivattyú

Alkalmazható Hűtésre, Fűtésre és Melegvíz előállításra. Használható otthoni és kereskedelmi célokra is. Az OEM tervezés opciós. Különböző színekben elérhető. CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

  • Kis vízhőmérséklet-különbség, mindössze 1-5 °C. Mind vízmelegítésre, mind hűtésre alkalmas, minimum 8°C / maximum 40°C. Automatikus áramlásérzékelés.
  • Biztonságos és megbízható. Titán hőcserélő PVC héjban, gyakorlatilag ellenáll a víz kémiai károsodásának. Elégtelen vízáramlás védelem és magas/alacsony nyomás védelem. Automatikus 4-utas szelepes olvasztás, biztosítva a megbízható működést hideg környezeti hőmérsékleten.
  • Világhírű japán márkájú kompresszor. Különleges anyagokat választanak ki a különleges részekhez, és az alacsony kopás, alacsony energiafogyasztás, magas hatékonyság és tartósság jellemzői hosszú távon is megmaradnak.
  • Széles választék a fűtési kapacitás kiválasztásához. Működési környezeti hőmérséklet -15°C-ig. Az egységet nem befolyásolja a szél, eső, mennydörgés és hó.
  • Környezetbarát hűtőközeg R410a. Az a levegő hőszivattyú a levegő hőjét használja fel a forró víz előállításához. Üzemeltetés közben nincs kibocsátás és szennyezés.

Letölthető dokumentumok

Kapcsolatfelvétel / Ajánlatkérés