KFXY-090UMII

Teljesítmény: 90.0kW

4 év gyári garancia

Az AIROSD kereskedelmi úszómedence hőszivattyúja speciálisan lett kifejlesztve a kereskedelmi medencék vagy wellness területek víz hőmérsékletének szabályozására. Sokféle felhasználási terület. Az AIROSD hőszivattyúk a legmodernebb intelligens vezérlőrendszert alkalmazzák, amelyekkel könnyedén beszabályozható a kívánt hőigény. A V-alakú kondenzátorok nagyobb hatékonyságot biztosítanak.

Termékleírás

AIROSD Úszómedence Hőszivattyú

Alkalmazható Hűtésre, Fűtésre és Melegvíz előállításra. Használható otthoni és kereskedelmi célokra is. Az OEM tervezés opciós. Különböző színekben elérhető. CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

  • Kis vízhőmérsékleti különbség, mindössze 1-5 °C: Képes mind vízmelegítésre, mind hűtésre, minimum 8°C/maximum 40°C hőmérséklettel. Automatikusan érzékeli a vízáramlást.
  • Biztonságos és megbízható: Titán hőcserélő PVC héjban, szinte ellenáll a víz kémiai károsodásának. Hiányos vízáramlás elleni védelem és magas/alacsony nyomás elleni védelem. Automatikus 4-utas szelep leolvasztás, biztosítva a megbízható működést hideg környezeti hőmérsékleten.
  • Világhírű japán márkájú kompresszor: Különleges anyagokat választottak ki a speciális alkatrészek számára, és alacsony kopás, alacsony energiafogyasztás, magas hatékonyság és tartósság jellemzi hosszú távú üzemeltetés során.
  • Széles választék a fűtési kapacitásra: A működési környezeti hőmérséklet akár -15 °C is lehet, az egységet nem befolyásolja a szél, az eső, a mennydörgés és a hó.
  • Környezetbarát R410a hűtőközeg: Az légforrású hőszivattyú az levegő hőjét használja fel a meleg víz előállításához. Üzemeltetés közben nincs kibocsátás és szennyezés.

Letölthető dokumentumok

Kapcsolatfelvétel / Ajánlatkérés