KFXY-120UMII

Teljesítmény: 120.0kW

4 év gyári garancia

Az AIROSD kereskedelmi úszómedence hőszivattyúja speciálisan lett kifejlesztve a kereskedelmi medencék vagy wellness területek víz hőmérsékletének szabályozására. Sokféle felhasználási terület. Az AIROSD hőszivattyúk a legmodernebb intelligens vezérlőrendszert alkalmazzák, amelyekkel könnyedén beszabályozható a kívánt hőigény. A V-alakú kondenzátorok nagyobb hatékonyságot biztosítanak.

Termékleírás

AIROSD Úszómedence Hőszivattyú

Alkalmazható Hűtésre, Fűtésre és Melegvíz előállításra. Használható otthoni és kereskedelmi célokra is. Az OEM tervezés opciós. Különböző színekben elérhető. CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

  • Kis vízhőmérsékleti különbség mindössze 1-5 °C: A hőszivattyú kis vízhőmérsékleti különbséget biztosít, mindössze 1-5 °C között. Képes mind vízmelegítésre, mind hűtésre, 8°C minimumtól 40°C maximumig. Automatikusan érzékeli a vízáramlást.
  • Biztonságos és megbízható: A hőszivattyúban található titán hőcserélő PVC héjban szinte ellenáll a víz kémiai károsodásának. Biztosított a hiányos vízáramlás elleni védelem, valamint a magas/alacsony nyomás elleni védelem. Az automatikus 4-utas szelep leolvasztás gondoskodik a megbízható működésről hideg környezeti hőmérsékleten.
  • Világhírű japán márkájú kompresszor: Az úszómedence hőszivattyúban a világhírű japán márkájú kompresszor található. Különleges anyagokat választottak ki az egyes részekhez, így hosszú távú üzemeltetés során is fenntartható a kopás alacsony szintje, az alacsony energiafogyasztás, a magas hatékonyság és a tartósság.
  • Széles körben választható fűtési kapacitás: Az úszómedence hőszivattyú széles körben alkalmazható fűtési kapacitással rendelkezik. Működési környezeti hőmérséklete akár -15°C-ig terjed, és nem befolyásolja a széltől, esőtől, villámtól és hóeséstől.
  • Környezetbarát R410a hűtőközeg: Az úszómedence hőszivattyú környezetbarát R410a hűtőközeget használ. Az alapvető hőszivattyú elve szerint a levegő hőjét használja fel a meleg víz előállításához. Üzemeltetés közben nincs kibocsátás és szennyezés.

Letölthető dokumentumok

Kapcsolatfelvétel / Ajánlatkérés