Komfort Line 16KW

Teljesítmény: 16kW

10 év gyári garancia

Bruttó 2 190 900 Ft
6.5-18 KW teljesítménytartományban szabályozható monoblokk hőszivattyú. R32 hűtőközeggel, DC Inverter technológiával, EVI kompresszorral szerelve. Tervezéskor a kedvező fogyasztás, a megbízhatóság és a hosszú életartam volt a célunk.

Termékleírás

Hűtés, Fűtés és Melegvíz előállítása 3 az 1 ben.
Nyáron hűtés, télen fűtés, padlófűtés vagy radiátoros rendszer nem probléma! Maximális előremenő vízhőfok elektromos rásegítés nélkül is akár 58°C fokos. Mennyezethűtés vagy Fan-coil garantáltan biztosítja a Komfortos hőérzetet, továbbá a melegvíz előállítása sem probléma.

R32 hűtőközeggel, DC inverter ,EVI kompresszorral a hőszivattyú magas hatékonyságáért a házfűtéshez/hűtéshez és háztartási melegvíz előállításhoz.

Magas Hatékonyságú A+++ Energiaosztály
Az európai piacra irányulva a 3VF+ sorozatú levegő-víz hőszivattyút kifejezetten a legkorszerűbb hőszivattyú technológiával és legmodernebb tervezéssel fejlesztették ki, hogy megfeleljen a hatékonyság, stabilitás és csendesség szigorú követelményeinek. A 3VF+ sorozat nemcsak R32 hűtőközeget és teljes DC inverter EVI technológiát használ, hanem A+++ energiaosztályú besorolással is rendelkezik. A jelenlegi legenergiahatékonyabb a piacon, ezáltal jelentősen csökkentheti az ügyfelek energiaszámláit.

Magas Hatékonyságú DC Inverter Kompresszorral szerelve
DC inverter kompresszorral és DC szénkefe mentes ventilátor motorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a 20%-120% fokozatmentes kapacitást. A kompresszor és a ventilátor sebessége az ügyfél tényleges terhelési igényéhez automatikusan és intelligensen szabályozható, így csökkentheti a kompresszor és a ventilátor energiafogyasztását, és lehetővé teszi a Hőszivattyú optimális szinten történő működését, ezzel a célzott kimeneti energiafogyasztás elérését.

Csendes működés a kipihent éjszakákért
Ennek a típusú levegő-víz hőszivattyúnak köszönhetően a hangnyomás mindössze 40dB(A) marad 1 méter távolságra.

Stabil Működés akár-35°C-on is
Alacsony környezeti hőmérsékleten a normál hőszivattyúk teljesítménye sokat romlik. Először is, a fűtési képesség, minél alacsonyabb a környezeti hőmérséklet, annál gyengébb a fűtési hatékonyság. Másodszor a megbízhatóság és hibamentes üzemelés. Alacsony hőmérsékletű környezet befolyásolja a gép és az üzemelés megbízhatóságát. Harmadszor, az üzemelési megkötés és biztonsági tartomány befolyásolja a hőszivattyú leadható teljesítményét. A 3VF+ egyedi Inverter EVI technológiájának köszönhetően -35°C-on is hatékonyan működik és magas COP-ot biztosít továbbá megbízható stabilitást tart fenn.

Wi-Fi-s vezérlő a távolsági kezeléshez.
Független intelligens távirányítás, online diagnosztika funkció:

  • Távolról megtekinthető a víztartály hőmérséklete és szintje, valamint sok hasznos paraméter.
  • Delta T diagrammokról informálódhat ,vízszintet és a vízhőmérsékleteket is ellenőrizheti.
  • Távolról figyelemmel kísérheti a szivattyú hőmérsékletét, áramlási adatait, áramfelvételét, és működési beállítását;
  • Távolról kapcsolhatja a hőszivattyút, és távolról szabályozhatja a hőszivattyú indítását és leállítását;
  • Hibainformáció előzetes figyelmeztetése és kijelzése vezérlési információkat, riasztási információkat, működési információkat tárol.

Automatikus Olvasztási Mód + Anti-Másodlagos Leolvasztás Technológia
Az kültéri egység kültéri hőmérsékletérzékelőt és hőcserélő hőmérsékletérzékelőt alkalmaz a változó paraméterű olvasztásra, és pontosan megragadja az olvasztás időzítését, ami hatékonyan megoldja a „nincs olvasztás, ha fagy van, de olvasztás nélkül is” problémát, és a fagy mennyisége egységnyi idő alatt jelentősen csökken. Csak a normál olvasztási mód 1/3-a. Ugyanakkor az AlROSD egyedi antiszekunder hosszú jégtechnológiájával biztosítja, hogy ne legyen jég a kültéri hőcserélő alján fűtés közben télen, és ugyanakkor a bordák mentén hátrahagyott jég-víz keverék teljesen eltávozhat olvasztás közben. Az alsó lefolyónyíláson keresztül távozik el, hogy elkerülje az alsó részen lévő fagy felhalmozódását okozó rossz fűtési hatásokat.

Letölthető dokumentumok

Kapcsolatfelvétel / Ajánlatkérés